Общее·количество·просмотров·страницы

среда, 8 января 2014 г.



Рефлексія за модулем 5
          Сьогодні на занятті ми колективно і в групах продовжували обговорення власних презентацій щодо представлення ідеї проектів та оцінювання навчальних потреб учнів,  повязаних з даним проектом. Це була ще одна можливість підкорегувати розпочату роботу. Власна голова – добре, але кілька розумних порад нікому ще не завадили.
         Я узгодила свій проект відповідно до вимог державних освітніх стандартів та навчальних програм. Це розширить можливості учнів, які працюють за методом проектів, краще опанувати знання, навички та уміння  21 століття.
         У мене багато власних професійних розробок, позитивно оцінених навіть на міжнарожному рівні. Проте, я ніколи не задумувалась над поняттям  авторського права.  Сьогодні я більше дізналась про збереженням авторського права. Ніколи не пізно вчитись! Дякую за корисну інформацію!
          Продовжила роботу по використанню інтерактивних Інтернет-ресурсів
для поснення учням нових можливостей співраці, спілкування та проведення досліджень. Почала планування щодо використання Інтернету при опрацюванні обраної теми. Це значно полегшить контроль за ходом дослідницької роботи дітей, обробку отриманої інформації та результатів досліджень.

2 комментария:

  1. Дуже гарно! ПРодовжуємо у такому ж дусі!

    ОтветитьУдалить
  2. Дякую за Ваші пояснення під час виконання практичної роботи і ТЕРПІННЯ.

    ОтветитьУдалить