Общее·количество·просмотров·страницы

среда, 8 января 2014 г.



Рефлексія за модулем 6

          Сьогодні я вперше стала учасником інтернет-педради. Ми обговорювали безпечну діяльність учнів в Інтернеті. Кілька груп за невеликий проміжок часу змогли опрацювати окремі питання, познайомитись та відредагувати питання інших груп. Переконалась в ефективності такого виду діяльності.
         У практичній роботі я знову зробила більше, ніж сподівалась від себе: на вікі-ресурсі створила власну сторінку, ще один блог для співробітництва у Інтернеті, мережевий опитувальник. Познайомилась із можливостями налагодження доступу до коментарів. Сама спробувала написати коментар у блогах.
         Навчилась налаштовувати шаблон (макет) оформлення власного блогу та додавати до нього гаджети. Ці навички стануть у нагоді не лише під час роботи над темою проекту, а й у подальший час. Ці «заморочки» значно економлять час протягом роботи в Інтернеті з будь-якого питання.
         А з питання дослідницької роботи переглянула план вивчення теми і внесла до нього зміни та доповнення. Чим далі, тим чіткіше вимальовується загальна картина дослідницької роботи.

1 комментарий: